Rektor roser codesignstuderende efter at have deltaget i 4 timers symposium og workshop

Lene_dammand_v_læringsbokse

Det skabende bibliotek. Som afslutningen på deres første semester på codesignuddannelsen inviterede de studerende til symposium og workshop for ca. 100 udvalgte personer indenfor kulturområdet i København. Et tæt samarbejde med fire områders biblioteker og kulturhuse skulle nu stå sin prøve. Resultaterne blev vist frem og diskuteret. Vores rektor, Lene Dammand Lund deltog hele dagen og har skrevet en blogpost om hendes indtryk. Her blev de studerende blandt andet rost for at være refleksive praktikere. læs hele indlægget her:

https://kadk.dk/rektors-blog/den-kunstneriske-refleksive-praktiker

Her er lidt billeder fra dagen

Ws_nørrebro_3_billeder

Østerbro_ws_m_ophæng

Nordvest_sammensat_3_billeder

About Eva Brandt

Eva Brandt is Professor in Social Design at Design School Kolding since May 2019. Before she was professor (MSO) at The Royal Danish Academy of Fine Arts, Schools of Architecture, Design and Conservation, and holds a Ph.D from 2001. Eva is scientific leader of the Lab for Social Design. Previously she was co-leading the Center for Research in Codesign (CODE). Since September 2014 she has been part of the main faculty for a two year international MA-program in codesign. The main part of her research is about how designers can stage open design processes (design labs) with many participants who both can inquire into existing practices and explore possible futures in common. She also contributes to theorizing about experimental design research driven by programs and experiments. She has been contributing to several books such as Design Spaces (IT Press, 2005), Rehearsing the Future (The Danish Design School Press, 2010), XLAB (The Danish Design School Press, 2011), Facilitating Change – Using Interactive Methods in Organizations, Communities and Networks (Polyteknisk Forlag, 2011), and Routledge International Handbook of Participatory Design (Routledge, 2013). Eva has been chairing the Nordic Design Research Conference in 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: