Årets højdepunkt

I slutningen af januar udtalte en højt placeret medarbejder i en multinational virksomhed at selvom vi var I starten af 2011 ville præsentationerne han havde oplevet i løbet af dagen uden tvivl være blandt de bedste oplevelser han havde haft når året skulle gøres op. De fantastiske præsentationer blev leveret af 10 studerende (primært fra grunduddannelsen), der fulgte 10 ugers modulet design research: co-design on Alzheimers. Hovedfokus var at undersøge hverdagsliv i forhold til Alzheimers set fra forskellige vinkler, og var delvist sponsoreret af virksomheden. Til formålet udviklede de stuerende en række dialogværktøjer. De blev afprøvet og videreudviklet gennem flere itarationer. Den endelige leverance var disse værktøjer leveret i en fælles box inklusiv en bog med refleksioner over processen og perspektiver på arbejdet. Vi kommer til at skrive mere om dette undervisningsmodul – pointen i første omgang er begejstring over at DKDS lykkes med at imponere en multinational samarbejdspartner. En vigtig årsag var at de studerende arbejdede intenst og meget seriøst med opgaven. Skønt og engagerende også som underviser.

Tekst og billeder: Eva Brandt, lektor.

About Sarah Bodil Tierney

I am guest editor for the blog and I am currently writing a phd-project application with the CoDesign Cluster and Musuem Lolland-Falster.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: